Utvikler cookbook

4.13. Artikkeleditor med standardinnhold / mal

Bakgrunn

Dersom du har behov for å lage innhold basert på en mal, med forhåndsutfylt innhold, kan du enkelt lage en tilpasset artikkeleditor, nesten på samme måte som du i Word lager maler for ulike formål. 

Et nettsted kan ha et ubegrenset antall editorer/maler og innholdsforfatteren vil ved opprettelse av artikkel få mulighet til å velge aktuell editor:

 

I denne artikkelen vil du lære:

Fremgangsmåte

  1. Lag en editorkonfigurasjon: Gå til Sider / Avanserte innstillinger / Editorer og velg "Ny editorkonfigurasjon" (1):   2. Angi navn på editor (system/internt navn), samt visningsnavn. Det er visningsnavnet som vises for innholdsforfatteren:
    Trykk på "Lagre".

  3. Gå til fanen "Parametere":


    Klikk på "Ny parameter" og angi i kolonne 1 "artikler-brodtekst", i kolonne 2 "value" og i kolonne 3 limer du inn HTML-koden som skal være forhåndsutfylt i artikkeleditoren.

  4. Klikk på Lagre for å lagre innstillinger. 
  5. Gå til en artikkelmappe under Mine Dokumenter og verifiser at editoren blir tilgjengelig ved klikk på "Ny artikkel" og at artikkelen vises med riktig standardinnhold.

27.02.15

Hjelp / support

Jeg finner ikke det jeg leter etter

Vår dokumentasjon er stadig under utvikling. Vi endrer og legger til nye kapitler og bøker etter hvert som EasyPublish CMS endrer og vokser. Skulle du likevel ikke finne det du leter etter så ta kontakt med oss via support@escio.no.

Jeg har funnet en feil

Hvis du har funnet en feil i vår dokumentasjon så ønsker vi å rette på den. Send oss et hint til support@escio.no.

Translate

You can translate this documentation by using Google Translate. Select your language:

×