Utvikler cookbook

4.3. Laste opp maler til EasyPublish

Bakgrunn

Når du skal importere maler til EasyPublish, enten for å kode egne eller hvis du har fått noen oversendt som du ønsker å benytte er det noen enkle steg du må igjennom før du kan hekte de på en side eller et objekt. 

 

Fremgangsmåte

Det første man må gjøre med maler som skal taes i bruk er å laste de opp til EP. Det kan gjøres på to måter og vi viser begge her.

 

Via FTP:

Logg inn med en ftpklient og legg filene i mappen EP-installasjon/<domene>/templates/

Så må du navigere deg til Mine moduler -> Sider -> <domene> -> Maler. Velg de filene som skal installeres og som har status "Filen er ikke importert". Under valget "Flere valg" i menyen kan du trykke på "Importere maler fra filsystemet". Ved å trykke på denne kommer det et skjema der du velger om malen er en objektmal eller en filmal før de får en tittel og en beskrivelse. I etterkant kan du laste opp skjermbilder av dem ved å redigere de en og en. Gitt at filene har fått riktige rettigheter skal nå alt være i orden.

 

Laste opp fra Admin

Ved å navigere deg til siden Mine moduler -> Sider -> <domene> -> Maler kan du i menyen enten opprette en ny mal hvor du da fyller ut et skjema og limer inn koden til malen, eller laste den opp under "Import" og "Fra fil". Velger du sistnevnte kommer det førstnevnte skjemaet som ferdig utfylt. 

 

Etter dette skal malene være tilgjengelige for bruk.

03.03.15

Hjelp / support

Jeg finner ikke det jeg leter etter

Vår dokumentasjon er stadig under utvikling. Vi endrer og legger til nye kapitler og bøker etter hvert som EasyPublish CMS endrer og vokser. Skulle du likevel ikke finne det du leter etter så ta kontakt med oss via support@escio.no.

Jeg har funnet en feil

Hvis du har funnet en feil i vår dokumentasjon så ønsker vi å rette på den. Send oss et hint til support@escio.no.

Translate

You can translate this documentation by using Google Translate. Select your language:

×