Brukeradministrasjon

Brukeradministrasjon i EasyPublish CMS

I Brukeradministrasjonen kan en eier av et nettsted opprette nye brukere som skal ha tilgang til å redigere eller vedlikeholde nettstedet.


I Brukeradministrasjonen kan en eier av et nettsted opprette nye brukere som skal ha tilgang til å redigere eller vedlikeholde nettstedet. Man kan også opprette og vedlikeholde lister over brukere til f.eks. passordbeskyttet område, intranett, nyhetsbrevmottakere eller medlemslister.

Brukeradmininstrasjonen tilrettelegges behovet og kan enkelt utvides etter hvert som et behov endres. I mane tilfeller så vokser et nettsted i omfang og det er behov for å kontrollere brukeres tilgang til ulike deler av nettstedet.

Dette dokumentet gir en innføring i håndtering av brukere og rettigheter til et nettsted som drives med EasyPublish CMS.

Hjelp / support

Jeg finner ikke det jeg leter etter

Vår dokumentasjon er stadig under utvikling. Vi endrer og legger til nye kapitler og bøker etter hvert som EasyPublish CMS endrer og vokser. Skulle du likevel ikke finne det du leter etter så ta kontakt med oss via support@escio.no.

Jeg har funnet en feil

Hvis du har funnet en feil i vår dokumentasjon så ønsker vi å rette på den. Send oss et hint til support@escio.no.

Translate

You can translate this documentation by using Google Translate. Select your language:

×