Brukervennlighet

EasyPublish CMS brukes daglig av tusenvis av brukere med ulike bakgrunn og kompetanse. Løsningen egner seg både for sporadiske brukere, og ekspertbrukere. Gjennom å tilby en brukervennlig løsning, gjør du det mulig for de rette folkene å ta ansvar for å vedlikeholde relevant informasjon. 

Kom raskt igang

SmartRedigering: Med EasyPublish CMS kommer du raskt i gang med det grunnleggende vedlikeholdsarbeidet, uten spesielle forkunnskaper eller kurs. Du redigerer innholdet direkte på nettsiden, uten å måtte forholde deg til annet enn det du ser. Vi kaller det "SmartRedigering". 

Dra og slipp: For litt mer avanserte brukere, kan man enkelt endre på plassering av innhold overalt på nettstedet med "dra og slipp" av innholdselementer. Vi har god støtte for å definere regler for hvilke innholdselementer som kan plasseres på bestemte deler av ulike sider, slik at nettstedet ditt forholder seg til retningslinjene fra designeren. Dette sikrer at opplevelsen til kunden din blir mest mulig.

Lett å administrere 

Vi bygger hele nettløsningen for deg, og en del av prosjektet er å avklare hvilken fleksibilitet din organisasjon har behov for når det gjelder videreutvikling, når prosjektet går over i driftsfasen.

Alt i nettleseren

EasyPublish CMS er en "skybasert" tjeneste som driftes av våre partnere, eller i din egen infrastruktur. Du bruker din favorittnettleser for å logge deg inn og bruke systemet, det er ikke behov for installasjon av programvare på din PC/Mac/tablet.

Bestill

Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg for detaljer.

Firma
*Kontaktperson
*E-post
*Lisens
 
* angir påkrevd felt
×

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg.

Firma
*Kontaktperson
*E-post
Telefon
*Melding
Lisens
 
* denotes required field
×

Prøv selv

Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg.

Firma
*Kontaktperson
*Telefon
*E-post
 
×